Laat Google je helpen meer omzet te behalen – SEO Cursus in Valkenswaard

Jouw bedrijf en Google

Wil je meer relevante bezoekers op je site?
Wil je je omzet vergroten?
Wil je zelf Google meer kunnen inzetten voor je bedrijfsactiviteiten?

Google weet verdomd veel van jouw en van jouw bedrijf, die zijn namelijk al lang en hard bezig, om data te verzamelen.
Waarschijnlijk loop je als ondernemer tegen de uitdaging aan om die data, optimaler te benutten.
Dat is nog niet zo makkelijk als Google het doet lijken.

Als je een webmaster hebt die dit allemaal voor jouw doet, dan kun je het beste deze pagina weg klikken.
Als je liever boeken leest, of informatie van Internet haalt en zelf aan de slag gaat, is dit traject ook niks voor jou.
Maar voor alle ondernemers die zelf optimaler willen werken met Google, en daarin begeleid willen worden, is dit een perfecte kans.

Google

Tim van Iersel gaat je daarbij van dienst zijn, Tim is ter zake zeer deskundigen neemt ook alle ontwikkelingen van Google mee in zijn instructie en begeleiding. Het binnen hengelen van relevante bezoekers, daar ligt de expertise van Tim.

Tim van Iersel

Doel van dit traject

Tim is “Senior Lead Developer” en SEO specialist en kan je helpen aan meer relevante bezoekers op je site waardoor je meer klanten en opdrachtgevers gaat krijgen. Het is nl alleen maar “leuk” als er meer mensen op je site gaan klikken, maar het wordt pas interessant als het bezoekers zijn die ook daadwerkelijk iets van je gaan afnemen. En meer omzet is het belangrijkste doel van dit traject.

Wat kun je verwachten

In deze cursus komen onder andere  Google analytics, Google mijn bedrijf en Google Search Console aan bod en ga je samen met andere ondernemers kijken hoe jij die tools kunt toepassen voor jouw bedrijf. We gaan elkaar dus ook helpen.
Een deel van de inhoud van deze bijeenkomsten wordt vooraf gepland, en Tim van Iersel, die deze cursus inhoudelijk gaat begeleiden, wil ook graag weten tegen welke vragen en problemen je aan loopt.

Wanneer, en waar.

PlaceForBizz Valkenswaard

Deze cursus word op iedere eerste dinsdag van de maand* verzorgd bij bedrijvencentrum PlaceforBizz te Valkenswaard.
Aanvang cursus 19.00 uur, en je mag al vanaf 18.30 uur binnen lopen om koffie te pakken, en een evt prangende vraag te deponeren.
Het programma eindigt om 21.00 uur met een vragenronde voor een volgende bijeenkomst, en er is een drankje om samen deze avond gezellig af te sluiten.

Dit traject van 5 bijeenkomsten start 1 november, dus noteer de eerste dinsdagen van de maand alvast in je agenda.
* Indien er om welke reden dan ook een dinsdag uit zou mogen vallen, wordt er direct een andere dag ingepland in overleg met de deelnemers.

Commitment:

We vragen wel commitment van alle deelnemers, dus ook van jou.
Om dit programma goed te laten verlopen is het belangrijk dat je ook daadwerkelijk komt mee helpen, we leren nl niet alleen van Tim, maar ook van elkaar. We gaan samen het traject in, en maken het ook samen af.

In dit traject is ruimte voor max 10 ondernemende mensen, en we starten pas als er minimaal 5 aanmeldingen zijn, anders werkt de samenwerking niet optimaal.
Iets anders wat we aan je vragen, is te helpen om hier een “veilig traject” van te maken. Om met elkaar vrijuit te kunnen spreken over jouw vragen is het van belang dat gedeelde vragen en informatie nooit buiten deze bijeenkomsten terecht komt. Discretie is erg belangrijk.

Kosten

Dit traject kost € 80,- per avond bij maandelijkse facturatie en € 320,- voor alle 5 bijeenkomsten bij betaling vooraf.

Bedragen zijn excl BTW.
(Er zijn geen bijkomende kosten zoals aanmelding, administratiekosten,  koffie/ thee en evt andere drankjes die je gebruikt zijn inclusief.)

Aanmelden

Aanmelden kun je doen via deze link. Na ontvangen van je aanmelding ontvang je een factuur en na betaling voorzien we je van de lijst van deelnemers zodat je weet met welke ondernemers je het traject in gaat.
Het spreekt overigens voor zich dat je een bevriende collega ook mag enthousiasmeren voor dit traject.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen of bellen.

Event door De Rooie Sok & Websitescanner

De Rooie Sok